Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/81/1008681/lydfladen.menneske.dk/public_html/wp-content/plugins/meta-ographr/index.php on line 572 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/81/1008681/lydfladen.menneske.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Mobning, radiomontage

I 80’erne var jeg med til at starte Nørrebro Radio – byggede studie og kørte natradio 18 måneder sammen med min ven Jan Winkler. Radiomontagen har siden været en favorit-fortællemetode.

i 2013 deltog jeg i et radiomontagekursus på Vallekilde højskole og blev så dybt rystet af en montage om mobning, at jeg lavede én selv. Den er bygget op omkring erindring, et digt og lyden af bølger mod strandkanten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *