Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/81/1008681/lydfladen.menneske.dk/public_html/wp-content/plugins/meta-ographr/index.php on line 572 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/81/1008681/lydfladen.menneske.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

Tegn på regn

Inspireret af et Becket-stykke, jeg så nogle år forinden digtet. Af og til er jeg som en papegøje, når jeg hører en bestemt diktion eller taleform – den bliver hængende i mig og hvad jeg skriver antager samme lyd. Til tider også det tematiske indhold. Hvilket er helt i orden, hvis teksten kan leve selv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *