Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/81/1008681/lydfladen.menneske.dk/public_html/wp-content/plugins/meta-ographr/index.php on line 572 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/81/1008681/lydfladen.menneske.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

virker, virker ikke

Jeg henvender mig til mennesker ved at henvende mig til mig selv. Jeg henvender mig til mig selv. Jeg henvender mig. Det er alt, jeg kan for tiden.

Arbejdstekst version 3 er skrevet længere. Nu er jeg dér, hvor den enten skal forkortes helt seriøst, eller accepteres for hvad den er. [Foreløbig hviler den, mens jeg er i udlandet].

Arbejdstekst version 2

Arbejdstekst version 1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *