Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/81/1008681/lydfladen.menneske.dk/public_html/wp-content/plugins/meta-ographr/index.php on line 572 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/81/1008681/lydfladen.menneske.dk/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

JEG RØD

Digtet JEG RØD er skrevet i 1995 og tryktes oprindeligt sammen med 5 andre digte i et stykke unika sammen med (daværende) fotograf Anja Methling kaldet “&”. Siden blev det i bearbejdet form integreret i digtsamlingen elskede elskede (2003).

2014 brugte komponisten Jakob Riis “JEG RØD” som libretto i en komposition, som dog efter min mening blev forstyrret af en sangerinde med en dårlig dag (om end sangen kan have været mprovisation og derfor som sådan sårbar). Men kompositionen er interessant og jeg er stadig glad for den og for Jakobs arbejde.

, ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *